HDSSB postavio štand na pakračkoj tržnici

HDSSB-ov štand na pakračkoj tržnici
(FOTO: HDSSB)

13.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2494

"Neka Slavonija ponovno bude Slavonija!" slogan je pod kojim Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje održava akciju na Gradskoj tržnici u Pakracu.

Jučer je, naime, prvi dan kako je HDSSB postavio štand na kojemu njihov inicijativni odbor Pakraca i Lipika planira svakog četvrtka upoznavati građane s programom HDSSB-a, čiji je cilj, prema njihovim riječima, razvoj Slavonije i Baranje i podizanje kvalitete življenja.

- Reakcije građana su pozitivne, što se vidjelo njihovim velikim odazivom i učlanjivanjem u stranku, kazala je Josipa Miličević, tajnica HDSSB-a Požeško-slavonske županije.


Inicijativni odbor HDSSB-a Pakraca i Lipika najavio je osnivanje Ogranka HDSSB-a za gradove Pakrac i Lipik, raznovrsne akcije i uključivanje u politički život kako bi pomogli u  pronalaženju rješenja za probleme toga kraja, stoji u njihovu priopćenju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI