Svibanjski rekorderi: Vozila kroz Antunovac s 2,58 promila

Ilustracija: alkotest
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

10.06.2013. | Tamara Pejić
Pregleda: 4743

Dvoje rekordera u prometnim prekršajima obilježilo je prekršajne prijave na prometnicama Požeško-slavonske županije u svibnju. Prvog od njih, 41-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske koji je upravljao osobnim automobilom "BMW" njemačkih tablica policijski su službenici 21. svibnja zatekli u Pasikovcima kod Brestovca kako se kreće brzinom od 132 km/h, a dozvoljena brzina je 50km/h, .

Protiv ovog vozača slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Požegi te je zatraženo izricanje novčane kazne od 5.000 kuna i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Drugi rekorder, točnije rekorderka u mjeseci svibnju, 48-godišnja je vozačica osobnog automobila marke "Opel" daruvarskih registracija koja je 2. svibnja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,58 g/kg u mjestu Antunovac kod Lipika. Tijekom vožnje u ovakvom stanju, vozačica je izgubila nadzor nad vozilom te sletjela u kanal. U prometnoj nesreći se samo lakše tjelesno ozlijedila, a protiv nje slijedi optužni prijedog, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI