Slabiji rezultati zbog kiše: U 26 sati ulovljeno 425 kg ribe

Josip Straga, Marko Komljenović i Bojan Ljevar imaju zasad najbolji ulov
(FOTO: Mario Barać)

01.06.2013. | Mario Barać
Pregleda: 8867

Na jezeru Pjeskara u Dobrovcu pored Lipika u tijeku je prvi ovosezonski Šaranski kup kojeg organizira ŠRD „Slavonac“ Lipik, a na kojem nastupa 11 ekipa iz Slavonskog Broda, Bjelovara, Virovitice, Garešnice, Požege, Pakraca i Lipika.






Kup je započeo jučer u 9 sati i traje neprekidno 52 sata, lovi se po sportskom sistemu „ulovi i pusti“, a svi ribolovci ističu kako je ribolov na ovom kupu dosta loš. Razlog je, kažu, naglo zahladnjenje, pritisak zraka i kiša, pa je nakon 26 sati, odnosno pola natjecanja, ukupno ulovljeno 425 kilograma ribe što je skromno u odnosu na lanjski rekord od 3 tone ribe koliko je ulovljeno i vraćeno u ovo jezero. U prvih 26 sati natjecanja najveći ulov imaju Josip Straga, Marko Komljenović i Bojan Ljevar, ekipa CT „Pizzeria Hookah“, koji na ovom kupu brane lani osvojen naslov pobjednika.




Bez obzira na to ljubitelji ove vrste ribolova vole Pjeskaru koja u ovom dijelu Hrvatske slovi kao ribom najbogatija „voda“. Potvrda tome je da su već popunjena sva mjesta za preostala dva Šaranska kupa koja će biti održana sredinom srpnja i sredinom rujna.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI