Sudar automobila i vlaka, ozlijeđeno dvoje djece (foto)

Sudar automobila i vlaka u Dobrovcu
(FOTO: Mario Barać)

27.05.2013. | Mario Barać
Pregleda: 9977

Na cesti D47 Lipik – Novska, u lipičkom prigradskom naselju Dobrovac danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su se sudarili vlak i automobil.

Prema prvim informacijama iz policije doznajemo kako je u nesreći sudjelovao 46-godišnji vozač Mercedesa s kutinskog područja.




Do nesreće je došlo nakon što je Mercedes probnih registarskih oznaka, koji se kretao u smjeru Novske, na prijelazu ceste preko željezničke pruge bez branika i polubranika, a koji je označen samo „Andrijinim križem“, na naletio na putnički vlak koji se iz Banove Jaruge kretao u smjeru Lipika. Uslijed udara, automobil je odbačen u putni jarak gdje se i zaustavio. Očevid su na mjestu nesreće obavili djelatnici PP Pakrac nakon kojeg će biti poznat točan uzrok.




Podsjećamo da se na istom ovom cestovnom prijelazu preko pruge nesreća dogodila krajem veljače prošle godine kada je teško nastradao 34-godišnji muškarac.



Dodano 28. svibnja

Policija je utvrdila kako je do sudara došlo jer se vozač automobila nije zaustavio i uvjerio da prugom ne prolazi vlak. U nesreći je lakše ozlijeđeno dvoje djece starosti 13 i 14 godina, a protiv 46-godišnjeg vozača automobila slijedi obavezni prekršajni nalog.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI