Pad u prvoj i odlična druga vožnja: Jaroš završio prvi

26.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6089

Požežanin Matej Jaroš briljirao je danas na domaćem terenu, na stazi Villare u Požegi, osvojivši prvo mjesto u kategoriji MX Open. I ostali članovi kluba Požega Promet također su ostvarili zapažene rezultate u svojim kategorijama.

Nakon pada u prvom krugu, Jaroš je prvu utrku završio treći, ali onda je sve nadoknadio u drugoj vožnji gdje završava na prvom mjestu, kao i u ukupnom poretku.

- Na kraju je sve ispalo OK. Imao sam dobar start u prvoj vožnji, ali kada sam pao čak sam pomislio da odustanem. Blato je igralo veliku ulogu, prva vožnja je bila katastrofalna jer se počelo sušiti i sve se lijepilo po motoru, bilo je jako teško voziti. Nije bilo vozača koji nije jednom bar pao. Druga trka odličan start, prvi sam nakon prvog zavoja. Poslije zapinjem malo u blatu i tu me Karas obilazi i drugi sam. Vozim se za njim 2 kruga i obilazim ga te pravim solidnu prednost i zavrsavam kao prvi - prepričao nam je Matej kako je on vidio ovu utrku.


Usprkos lošem vremenu i blatnjavoj stazi, utrka je ipak održana, a sudjelovalo je stotinjak vozača različitih uzrasta i kategorija. Naš drugi predstavnik u Open kategoriji, Leo Pandžić osvojio je 5. mjesto. U kategoriji MX2 Roberto Šimunović bio je četvrti, a Josip Bičanić šesti. U B ligi Duško Banda je osvojio četvrto, Mihael Pandžić šesto, a Filip Panđić je u kategoriji B-250 osvojio visoko 2. mjesto. Među juniorima Lovro Bošnjak i Antonio Blažeković osvojili su 2. i 3. mjesto u kategoriji MX50.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI