Alan Ford se vraća u Požegu!

Dario Hak ispred plakata Alana Forda
(FOTO: Mario Nakić)

10.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9950

Kazališna predstava "Apciha! Nazdravlje!?" u izvedbi kazališne družine "Tria de Artis" nije se prikazivala cijeli niz godina. Najavljeni dolazak autora popularnog stripa Alan Ford, Luciana Secchija u Rijeku na Festival stripa nagnao je redatelja ove predstave da je obnovi.

Deset godina nakon nastanka, redatelj Dario Hak okuplja novu ekipu i najavljuje reizdanje, bolje no ikada. Pretpremijera obnovljene predstave odigrat će se u četvrtak, a premijera u petak u 20 sati u Gradskom kazalištu.

- Scenografija je sada puno bogatija, sve će izgledati bliže originalu iz stripa. Imamo neke nove glumce, dijalozi su također promijenjeni, kazao je Hak.


Predstava je nastala 2001. godine, a njeni su autori Dario Hak i Denis Treskanica bili inspirirani legendarnim talijanskim stripom koji je osvojio svijet. Pozvani su u rujnu na Festival stripa u Rijeku, gdje će predstava biti izvedena pred autorima Alana Forda i ljubiteljima stripa.


Igraju: Domagoj Jupek, Mario Pilon, Damir Brus, Boris Benčić, Mihael Kovačević, Ivan Bajt, Sanda Krmpotić, Maja Smoljanović i Dario Hak

Cijena ulaznice u pretprodaji je 25 kuna, a karte se mogu kupiti na blagajni Gradskog kazališta.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI