Loš vikend: Poražene i cure i dečki

07.05.2013. | Mario Barać
Pregleda: 3221

Za rukometašicama „Lipika“ i rukometašima LiPe je loš rukometni vikend u kojem su obje ekipe upisale nove prvenstvene poraze.

LiPa je na domaćem parketu pakračke Gradske sportske dvorane poražena od ekipe „Koprivnice“ s uvjerljivih 21:39 čime su Koprivničani dva kola prije kraja potvrdili osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka lige.

Neizvjesnosti u ovoj utakmici praktički uopće nije bilo, LiPa se držala do rezultata 7:8, a tada su kola nezaustavljivo krenula nizbrdo. Ponovo je LiPa nastupila u šarenom sastavu, a obzirom da ne mogu bitnije napredovati niti nazadovati na tablici, očito je da u klubu svi jedva čekaju kraj ove duge i naporne sezone. Protiv „Koprivnice“ je, što se učinka tiče, bolji od ostalih bio Ivan Macura koji je postigao 7 golova.


Lipičanke nisu uspjele nastaviti pobjedničku seriju, a poražene su u Lipiku rezultatom 25:33 od druge ekipe „Pitomače“  u kojoj je nastupilo i nekoliko prvotimki – drugoligaških igračica.


Bez obzira na to igračice „Lipika“ su sve do 53. minute bile u igri jer su imale minut 3 (23:26), ali više od toga u ovoj se utakmici ipak nije moglo.  

Po 6 golova su za „Lipik“ postigle Martina Papaik, Nina Straga i Ivana Kozić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI