Vončina i Huška prvi u gađanju golim lukom

05.05.2013. | Mario Barać
Pregleda: 4333

Na jučer održanom trećem po redu streličarskom turniru „Bljesak“, kojeg je u povodu obilježavanja ove vojno – redarstvene akcije na pomoćno igralištu Gradskog stadiona u Pakracu organizirao Streličarski klub „Kuna“, sudjelovalo je 48 natjecatelja iz Hrvatske i 5 iz Slovenije.

Streličari su bili podijeljeni u pet dobnih kategorija, najmlađi sudionik imao je 10, a najstariji 78 godina, a ovisno o dobi, pucalo se u mete ne udaljenosti od 20 do 70 metara. – Natjecanje je proteklo u najboljem redu, bez ikakvih problema. Bez obzira što smo imali manje sudionika od očekivanog, što je očiti rezultat krize i pomanjkanja novaca u klubovima, zadovoljni smo, rekao je u ime organizatora Zoran Petrović, član SK „Kuna“.

Na natjecanju je nastupilo i 9 članova pakračkog streličarskog kluba, a vrijedi izdvojiti prva mjesta koja su u disciplini goli luk osvojili David Huška kod dječaka do 14 godina i Josip Vončina kod seniora.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI