I muški i ženski sastav poraženi u gostima

29.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5196

Protekli vikend bio je neuspješan za požeški rukomet. Rukometaši Požege poraženi su u Ivanjskoj, a rukometašice u Cerni.

RK Ivanjska - RK Požega 30:27

Požežani su igrali odlično u prvom poluvremenu nakon kojega su vodili 12:15, ali u nastavku utakmice domaćin uspijeva preokrenuti rezultat.


- Ivanjska je treća momčad na tablici, jako su dobri. Mi smo se dobro držali u prvom dijelu utakmice, ali onda je njihov vratar probranio i bilo je puno nerealiziranih napada s naše strane - rekao je Dario Anić, trener Požege.


U subotu će u zadnjem kolu u požeškom Grabriku gostovati RK Brod, a Anić očekuje pobjedu.

- Brod je sada kvalitetna ekipa, ojačani su za neke igrače koji su igrali u 1. ligi. Bit će teško, ali vjerujem u našu pobjedu i mislim da bi to bio dobar završetak sezone za nas jer bismo bili u sredini tablice. Da smo u mogućnosti redovito održavati treninge u kompletnom sastavu, borili bismo se za 1. mjesto - dodaje Anić.

Rukometašice izgubile sa 17 golova razlike

Rukometašice Požege doživjele su teški poraz u Cerni, gdje su domaće djevojke slavile s čak 17 golova razlike.

- Išli smo sa sedam igračica, jedva smo skupili ekipu. Mnoge cure iz prve ekipe nisu mogle nastupiti zbog ozljeda. Nismo ni mogli ništa očekivati - komentirao je Hrvoje Jurković, trener ŽRK Požega.

Sljedećeg vikenda rukometašice Požege gostovat će u Osijeku, ali opet neće biti kompletne.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI