I muški i ženski sastav poraženi u gostima

29.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 5206

Protekli vikend bio je neuspješan za požeški rukomet. Rukometaši Požege poraženi su u Ivanjskoj, a rukometašice u Cerni.

RK Ivanjska - RK Požega 30:27

Požežani su igrali odlično u prvom poluvremenu nakon kojega su vodili 12:15, ali u nastavku utakmice domaćin uspijeva preokrenuti rezultat.


- Ivanjska je treća momčad na tablici, jako su dobri. Mi smo se dobro držali u prvom dijelu utakmice, ali onda je njihov vratar probranio i bilo je puno nerealiziranih napada s naše strane - rekao je Dario Anić, trener Požege.


U subotu će u zadnjem kolu u požeškom Grabriku gostovati RK Brod, a Anić očekuje pobjedu.

- Brod je sada kvalitetna ekipa, ojačani su za neke igrače koji su igrali u 1. ligi. Bit će teško, ali vjerujem u našu pobjedu i mislim da bi to bio dobar završetak sezone za nas jer bismo bili u sredini tablice. Da smo u mogućnosti redovito održavati treninge u kompletnom sastavu, borili bismo se za 1. mjesto - dodaje Anić.

Rukometašice izgubile sa 17 golova razlike

Rukometašice Požege doživjele su teški poraz u Cerni, gdje su domaće djevojke slavile s čak 17 golova razlike.

- Išli smo sa sedam igračica, jedva smo skupili ekipu. Mnoge cure iz prve ekipe nisu mogle nastupiti zbog ozljeda. Nismo ni mogli ništa očekivati - komentirao je Hrvoje Jurković, trener ŽRK Požega.

Sljedećeg vikenda rukometašice Požege gostovat će u Osijeku, ali opet neće biti kompletne.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI