Publika izostala zbog kiše, izlagači zadovoljni

09.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2819

- Unatoč jučerašnjoj kiši i lošem vremenu, mi u organizaciji Vino-kapa zadovoljni smo održanim sajmom, kazao je Ferdinand Novak, predsjednik Udruge vinara, vinogradara i voćara Kaptol i predsjednik Organizacijskog odbora poljoprivrednog sajma Vino - kap.

Rekordan broj izlagača

- Prvenstveno možemo biti zadovoljni brojem i kvalitetom izloženih proizvoda. Ove smo godine imali rekordnih 200-tinjak izlagača, što na otvorenom, a što u zatvorenom prostoru. Nažalost, na vremenske neprilike nitko nije mogao utjecati. Čak je prognoza predviđala sunčano vrijeme tijekom cijelog vikenda, no dogodila se kiša u nedjelju pa je dobar dio publike izostao, rekao je Novak za 034portal.


Prodano više traktora


U nedjelju je, naime, na kulturno-umjetnički program došlo 300-tinjak ljudi, a organizatori su očekivali nekoliko tisuća kao prošlih godina. Unatoč tomu, izlagači su uspjeli prodati više traktora i poljoprivrednih strojeva pa je razumljivo da je većina njih zadovoljno otišla iz Kaptola i najavila svoj dolazak iduće godine na deseti Vino - kap.

Pogledajte fotogaleriju Vino-kapa - subota


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI