U sudaru Opela i Škode petero ozlijeđenih (foto)

Prometna nesreća između Kule i Ferovca
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

10.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10630

Sudar između automobila marke Škoda požeških i Opela slatinskih registracija dogodio se jutros oko 8 sati na kutjevačkom području, točnije na državnoj cesti Požega - Našice, između mjesta Kula i Ferovac. U sudaru je ozlijeđeno pet osoba koje su prevezene u požešku bolnicu.






Dodano u 13,45


Policija je nakon provedenog očevida utvrdila da je 52-godišnji vozač Opela slatinskih registracija uslijed neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja prešao na suprotni kolnički trak zbog čega je u njegovu bočnu stranu udario automobil marke Škoda požeških registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak. Nakon udara Škoda je odbačena u putni kanal.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač Škode (neslužbeno doznajemo kako se radi o lomu ruke). Protiv 52-godišnjeg vozača Opela, koji je lakše ozlijeđen, slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Lakše su ozlijeđeni još putnica iz njegovog vozila te dvoje putnika u Škodi, stoji u priopćenju koje potpisuje Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.





Foto: Dušan Mirković/PIXSELL



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI