Obustavljen promet prema Drškovcima, vodoopskrba normalizirana

Ilustracija: voda za piće
(FOTO: Wikimedia Commons)

20.03.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2536

Zbog radova na vodovodnoj mreži  u vremenu od 8 sati pa do završetka radova u popodnevnim satima, bez opskrbe vodom ostat će potrošači u naseljima Viškovci i Blacko, a vodoopskrba u dijelu Zagrebačke ulice i zapadnom dijelu Požeštine se normalizirala u kasnim večernjim satima nakon jučerašnjeg zatvaranja glavnog voda. Kvar uzrokovan izvođenjem zemljanih radova je saniran u 22:18. Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže i izgradnje kružnog toka u Zagrebačkoj ulici danas od 10 do 14 sati prema Drškovcima i obrnuto dolaziti do obustave prometa u intervalima i  bit će postavljena privremena prometna signalizacija, doznajemo iz od Županijskog centra 112.

Nakon pritužbi čitatelja koji su imali slab pritisak vode ili prekid u vodoopskrbi i u kasnim večernjim satima istražili smo i doznali da su neki potrošači imali problema i nakon službene sanacije kvara sve do 23:30 i kasnije. Neka kućanstva su imala normalnu vodoopskrbu ili slabiji pritisak ovisno o infrastrukturi i udaljenosti od glavnog cjevovoda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI