Obustavljen promet prema Drškovcima, vodoopskrba normalizirana

Ilustracija: voda za piće
(FOTO: Wikimedia Commons)

20.03.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2543

Zbog radova na vodovodnoj mreži  u vremenu od 8 sati pa do završetka radova u popodnevnim satima, bez opskrbe vodom ostat će potrošači u naseljima Viškovci i Blacko, a vodoopskrba u dijelu Zagrebačke ulice i zapadnom dijelu Požeštine se normalizirala u kasnim večernjim satima nakon jučerašnjeg zatvaranja glavnog voda. Kvar uzrokovan izvođenjem zemljanih radova je saniran u 22:18. Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže i izgradnje kružnog toka u Zagrebačkoj ulici danas od 10 do 14 sati prema Drškovcima i obrnuto dolaziti do obustave prometa u intervalima i  bit će postavljena privremena prometna signalizacija, doznajemo iz od Županijskog centra 112.

Nakon pritužbi čitatelja koji su imali slab pritisak vode ili prekid u vodoopskrbi i u kasnim večernjim satima istražili smo i doznali da su neki potrošači imali problema i nakon službene sanacije kvara sve do 23:30 i kasnije. Neka kućanstva su imala normalnu vodoopskrbu ili slabiji pritisak ovisno o infrastrukturi i udaljenosti od glavnog cjevovoda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI