Opskrba normalizirana: Dio Babinog vira jutros ostao bez vode

Pukla cijev u Babinom viru
(FOTO: Aleksandar Grlić)

12.03.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3096

Nekoliko stambenih zgrada i obiteljskih kuća u stambenom naselju Babin vir u Požegi ostalo je jutros bez vode. Opskrba vodom se normalizirala oko 15 sati. Nazvali smo Tekiju zaduženu za vodne i komunalne usluge gdje nam nisu znali reći radi li se o redovnim radovima ili je pored njih došlo i do puknuća cijevi iako su od mjesta izvođenja radova udaljeni oko 500 metara.

Na licu mjesta smo od radnika doznali da je stvarno došlo do puknuća cijevi, te da su na teren izišli čim su čuli za problem i radili bez prestanka da ih zamjene novima.

Stanovnici susjednih zgrada su već imali povremene nestašice vode zbog radova na križanju ulica Vanje Radauša i Tina Ujevića, pa su neki imali pripremljene spremnike za vodu, neki su se tek vraćali s posla pa nisu ni osjetili nestašicu vode, no bilo je i par nezadovoljnih jer nisu dobili nikakvu informaciju, iako se radovi odvijaju u susjedstvu poduzeća zaduženog za komunalne usluge.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI