Špoler drugi, Grdiša četvrta

Zoran Špoler sa zlatnom medaljom
(FOTO: Mario Nakić)

04.03.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2190

U sportskoj dvorani Grabrik održan je ove nedjelje jubilarni 10. Kup grada Požege u gađanju samostrelom u dvorani na 18 metara.

Najbolji samostreličari iz hrvatske, mnogi od njih i svjetske klase okupili su se  na ovom natjecanju. Požegu su predstavljali Građansko streljačko društvo te Streljački klub "Požega" koji su osvojili treće i četvrto mjesto među ekipama, a najbolji su bili predstavnici Streljačkog društva Dubrava 1094, ispred Prvog građanskog samostrelskog društva - Zagreb

Domagoj Pereglin iz Streljačkog društva Dubrava 1094, s 897 pogođenih krugova. Zoran Špoler, član Građanskog streljačkog društva Požega 1871, ostvario je najbolji rezultat među domaćim strijelcima osvojivši drugo mjesto s 877 krugova, za jedan krug ispred trećeplasiranog Željka Tijana iz SD Dubrava 1094.


U ženskoj konkurenciji rezultati su bili vrlo zanimljivi: najbolja bila Tihana Odlešić iz SD Dubrava 1094 s 891 pogođenim krugom, slijedile su je svaka sa krugom razlike Branka Pereglin i Nikolina Krivanek iz PGSD Zagreb, te kao četveroplasirana Maja Grdiša iz SK Požega, ujedno i najbolja domaća natjecateljica.


Kako je konkurencija je bila bila jaka i među juniorima Marijan Kajfeš iz SD "Dubrava 1094" pogodio je 893 kruga, Ivan Kelečić iz PGSD "ZAGREB" zaostao je za njim samo dva kruga, a trećeplasirana Valentina Kozumplik, iz SD "DUBRAVA 1094, ostvarila je 871 krug.

Nakon natjecanja Petar Bosanac, predsjednik SK Požega je u ime organizatora uručio prigodne plakete za doprinos samostreličarstvu gradonačelniku Zdravku Ronku i Požeškom sportskom savezu, koju je primio u ime saveza njegov predsjednik Krešimir Pavelić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI