Glumeći invalida zarađuje 50.000 kuna mjesečno (video)

Gary Thompson
(FOTO: Youtube/Screenshot)

28.02.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3148

Gary Thompson iz američke države Teksas pohvalio se novinarima kako ima odlične glumačke sposobnosti koje mu omogućuju dobru zaradu. Svakoga dana prolazi gradom, trenutačno je u Lexingtonu (Kentucky, SAD), u invalidskim kolicima i glumi potpuno paraliziranu osobu. Ljudi se zaustavljaju i sami mu daju novac. Kaže da tako zarađuje oko 100.000 dolara godišnje, što bi prevedeno u našu valutu značilo mjesečnu plaću od skoro 50.000 kuna.

Ovakve glumačke sposobnosti naučio je i tijekom studiranja, budući da je diplomirani logoped. Policija ga je već nekoliko puta uhitila i svaki put je uredno platio kaznu, da bi se opet vratio svome poslu. Niti u razgovoru za TV kuću LEX 18 nije se sramio priznati da zarađuje glumeći bolesnu osobu. On, naime, uistinu jest doživio nesreću prije 20-ak godina i ima problema s hodanjem, ali nikako nije paraliziran. Nakon nesreće dobio je milijunsku odštetu, no brzo ju je potrošio. Kaže da ne planira prestati ovako zarađivati.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI