Glumeći invalida zarađuje 50.000 kuna mjesečno (video)

Gary Thompson
(FOTO: Youtube/Screenshot)

28.02.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3146

Gary Thompson iz američke države Teksas pohvalio se novinarima kako ima odlične glumačke sposobnosti koje mu omogućuju dobru zaradu. Svakoga dana prolazi gradom, trenutačno je u Lexingtonu (Kentucky, SAD), u invalidskim kolicima i glumi potpuno paraliziranu osobu. Ljudi se zaustavljaju i sami mu daju novac. Kaže da tako zarađuje oko 100.000 dolara godišnje, što bi prevedeno u našu valutu značilo mjesečnu plaću od skoro 50.000 kuna.

Ovakve glumačke sposobnosti naučio je i tijekom studiranja, budući da je diplomirani logoped. Policija ga je već nekoliko puta uhitila i svaki put je uredno platio kaznu, da bi se opet vratio svome poslu. Niti u razgovoru za TV kuću LEX 18 nije se sramio priznati da zarađuje glumeći bolesnu osobu. On, naime, uistinu jest doživio nesreću prije 20-ak godina i ima problema s hodanjem, ali nikako nije paraliziran. Nakon nesreće dobio je milijunsku odštetu, no brzo ju je potrošio. Kaže da ne planira prestati ovako zarađivati.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI