Pijani starac vikao ispred kuće i mahao nožem

Ilustracija: Kuhinjski nož
(FOTO: Wikimedia Commons)

21.02.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 2878

Dobro je poznata činjenica da s količinom alkohola raste i ljudska hrabrost, a pokazuje to i primjer 76-godišnjaka koji je jučer u poslijepodnevnim satima u Crkvenim Vrhovcima nadomak Požege s 1,26 promila alkohola u krvi mahao kuhinjskim nožem ispred obiteljske kuće u vlasništvu 64-godišnjakinje. Osim mahanja nožem 76-godišnjak je i galamio, a zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije. Kako javljaju iz PU požeško-slavonske, protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Zabilježen je još jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira uzrokovan također alkoholom u požeškoj Ulici sv. Florijana. Sinoć su se verbalno i tjelesno sukobila dva mladića, 21-godišnjak s 0,83 promila te 20-godišnjak koji je imao 1,55 promila alkohola u krvi. Budući da je prijetila opasnost da će 20-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog, stoji u policijskom izvješću.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI