Pleternički SDP pred izbore ostao bez predsjednika

Pleternički SDP-ovci najavili su prigovor GIP-u i Ministarstvu uprave
(FOTO: Domagoj Katić)

20.02.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 5286

Ponovno je živo u pleterničkom ogranku Socijaldemokratske partije jer je stranka 6 mjeseci prije lokalnih izbora ostala bez predsjednika. Kako nam kažu, Ivan Tubić nije obrazložio svoju ostavku tako da ne znaju razloge.

- Ja sam "principijelan" čovjek i ostao sam u stranci, ljevičar sam i to je moja stranka. Podnošenje ostavke je u demokraciji normalna stvar. Jedni odlaze, drugi dolaze - kaže Tubić koji je ostavku podnio u prosincu prošle godine. Na pitanje o njihovom kandidatu za gradonačelnika Pleternice Tubić odgovara kako je to još uvijek tajna i kako će kandidata, kojeg će gradski odbor stranke potvrditi u petak objaviti za desetak dana. Daljnje izjave nije htio davati te je zamolio da ga ne spominjemo i da budemo strpljivi s pitanjem o kandidatu.

Vršitelj dužnosti predsjednika stranke je Dražen Ninković, dosadašnji zamjenik predsjednika koji nam kaže kako još uvijek nemaju konkretnog kandidata, a samim time nije odlučeno tko će to biti.


- Skupština stranke će biti poslije lokalnih izbora, ali ja se nemam namjeru kandidirati za predsjednika. Što se tiče kandidata za gradonačelnika, konkretnije informacije ću imati za 20 do 30 dana - pojašnjava Ninković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI