Završeno prvenstvo u plesu: Svi natjecatelji idu kući sretni

Dance star 2013
(FOTO: Domagoj Katić)

17.02.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 8920

Samo par minuta nakon završetka Grabrik je bio prazan, a nitko ne bi više sa sigurnošću mogao reći kako je tamo prije 15-ak minuta bio pravi show. Preko 1.200 plesača borilo se za plasman na svjetsko prvenstvo u Poreču, a sudeći po reakcijama natjecatelja, organizatora i publike, svi kući odlaze zadovoljni. Posebno veseli činjenica kako se u više navrata prilikom proglašavanja pobjednika mogla čuti imena domaćih plesnih klubova.

- Drago mi je što je Požega uspjela organizirati jedan veliki plesni događaj i mogu s ponosom reći da smo prvi grad u Slavoniji i da smo zahvaljujući Gradu Požegi to odradili besprijekorno. Zadovoljni smo i s natjecateljskim dijelom jer smo osvojili 12 ili 13 odlazaka u Poreč, nisam točno sigurna u broj jer samo trčimo i spremamo mlade ljude za nastupe - kaže Marina Mihelčić, voditeljica požeških i novogradiških natjecatelja, ujedno domaćin ovog natjecanja. Što se tiče organizacije prvenstva iduće godine Mihelčić je izrazila nadu kako će organizatori odlučiti da i iduće godine bude kod nas, osobito jer će dvorana biti potpuno uređena.

- U Poreču se nadamo uspjehu, slijede nam pripreme do svibnja i moramo se dobro ekipirati da to bude kako treba - zaključuje Mihelčić. Nagrade najboljim plesačima podijelio je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI