Mladost predlaže da se liga ne smanjuje na 12 klubova

Plenum klubova 1. ŽNL
(FOTO: P.S.S.)

13.02.2013. | J. Bešlić/M. Nakić
Pregleda: 4159

Proljetni nastavak prvenstva 1. Županijske nogometne lige počet će 16. i 17. ožujka, dogovoreno je na sinoćnjem plenumu klubova 1. ŽNL u prostorijama NK Požega. Prvenstvo će biti završeno 9. lipnja.

Ždrijebom su određeni parovi 2. kola Županijskog nogometnog kupa koje će se igrati 9. i 10. ožujka u 15,30 sati. U subotu se sastaju Požega - Kaptol, Mladost (Pavlovci) - Kamen (Vetovo) i Sloga (Trenkovo) - Kutjevo, a u nedjelju Papuk (Velika) - Jakšić. Igra se samo jedna utakmica. U trećem kolu se uključuju trećeligaši Lipik i požeška Slavonija, a prošlogodišnji pobjednik Slavija (Pleternica) će se u natjecanje uključiti u 4. kolu.

Predstavnik Mladosti iz Pavlovaca predložio je da se liga ne smanjuje na 12 klubova nego da ostane 14, tako da bi samo jedan klub na kraju sezone ispao u 2. ligu. Tajnik ŽNS-a će poslati klubovima 1. i 2. ŽNL upitnik i ako se dvije trećine klubova složi prijedlog će biti prihvaćen prije nastavka prvenstva.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI