All Stars susret u Požegi: Čeka se još samo potvrda HKS-a

Zakucavanje na hrvatskom All Stars spektaklu
(FOTO: PIXSELL)

12.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8175

Sredinom ožujka u požeškoj sportskoj dvorani Grabrik nastupit će 24 najbolja hrvatska košarkaša u revijalnoj all-stars utakmici, neslužbeno je doznao RVA.

Vladimir Englman, trener KK Požega potvrdio nam je tu informaciju, ali još se čeka službena potvrda Hrvatskog košarkaškog saveza.

- Mi smo uspjeli dogovoriti 90 posto, ali ne mogu sa sigurnošću reći da će se utakmica odigrati kod nas dok to Savez ne potvrdi. Problem bi mogao biti s terminom jer mi bismo htjeli da to bude oko Dana grada, u razmaku od maksimalno 10 dana prije ili kasnije - rekao je Englman u razgovoru za 034portal.


Ako Hrvatski košarkaški savez odgovori potvrdno, požeške ljubitelje košarke očekuje prava poslastica jer uz samu revijalnu all-stars utakmicu bit će kompletan popratni program, a to znači nastup tzv. "cheer leadersica", natjecanje u zakucavanju i tricama te gostovanje popularne slovenske akrobatsko-košarkaške skupine "Žabci".




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI