Obrtnici će opet spojiti ponudu Slavonije i Dalmacije u Požegi

11.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 7496

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije predstavila je tri programa najavljena za zadnji vikend u siječnju - "Zeleno - plavo", "Riba Hrvatske - jedi što vrijedi" i "Tradicionalna jela uz Vincelovo". Ovaj projekt će u Požegi okupiti obrtnike iz cijele Hrvatske, a cilj je unaprijediti i promicati turističku ponudu obalnog i kontinentalnog dijela zemlje.

Manifestacija će započeti u subotu, 26. siječnja stručnim skupom u gradskoj vijećnici, a potom slijedi program na parkiralištu iza Gradske kuće, gdje će obrtnici iz svih sijelova zemlje predstaviti svoju gastronomsku ponudu. Ispred Obrtničke komore Požeško-slavonske županije predsjednik Stipo Barukčić posebno se zahvalio gradskoj Turističkoj zajednici i gradonačelniku Zdravku Ronku na potpori ovoj manifestaciji. Gradonačelnik Ronko je iskazao zadovoljstvo rezultatima turizma u našem kraju koji su, prema njegovim riječima, optimistični. Upravo zato će Grad podržati ovakva nastojanja spajanja jadranske i slavosnke turističke ponude, ustvrdio je.

Očekuju se obrtnici iz Splita, Rijeke, s hrvatskih otoka i priobalja te iz cijele Slavonije. Najavljena i vincelovska vatra na parkiralištu uz vrhunska jela i vina. U bogatom kulturno-umjetničkom programu nastupit će dalmatinske klape, naši tamburaški sastavi i Gradsko kulturno-umjetničko društvo Požega. Organizatori ove manifestacije su Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika Požege i Turistička zajednica grada Požege, a generalni pokrovitelji Hrvatska obrtnička komora i Grad Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI