Obrtnici će opet spojiti ponudu Slavonije i Dalmacije u Požegi

11.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 7480

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije predstavila je tri programa najavljena za zadnji vikend u siječnju - "Zeleno - plavo", "Riba Hrvatske - jedi što vrijedi" i "Tradicionalna jela uz Vincelovo". Ovaj projekt će u Požegi okupiti obrtnike iz cijele Hrvatske, a cilj je unaprijediti i promicati turističku ponudu obalnog i kontinentalnog dijela zemlje.

Manifestacija će započeti u subotu, 26. siječnja stručnim skupom u gradskoj vijećnici, a potom slijedi program na parkiralištu iza Gradske kuće, gdje će obrtnici iz svih sijelova zemlje predstaviti svoju gastronomsku ponudu. Ispred Obrtničke komore Požeško-slavonske županije predsjednik Stipo Barukčić posebno se zahvalio gradskoj Turističkoj zajednici i gradonačelniku Zdravku Ronku na potpori ovoj manifestaciji. Gradonačelnik Ronko je iskazao zadovoljstvo rezultatima turizma u našem kraju koji su, prema njegovim riječima, optimistični. Upravo zato će Grad podržati ovakva nastojanja spajanja jadranske i slavosnke turističke ponude, ustvrdio je.

Očekuju se obrtnici iz Splita, Rijeke, s hrvatskih otoka i priobalja te iz cijele Slavonije. Najavljena i vincelovska vatra na parkiralištu uz vrhunska jela i vina. U bogatom kulturno-umjetničkom programu nastupit će dalmatinske klape, naši tamburaški sastavi i Gradsko kulturno-umjetničko društvo Požega. Organizatori ove manifestacije su Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika Požege i Turistička zajednica grada Požege, a generalni pokrovitelji Hrvatska obrtnička komora i Grad Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI