LiPa završila jesenski dio prvenstva na 5. mjestu

Dino Poliganović opet je bio najbolji strijelac utakmice
(FOTO: Mario Barać)

23.12.2012. | Mario Barać
Pregleda: 1710

Rukometaši LiPe poraženi su jučer u Ludbregu od istoimene ekipe rezultatom 40:30, u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva 3. rukometne lige sjever.

Ponovno je pakračko-lipička ekipa nastupila u nekompletnom sastavu, bez ozlijeđenog Lucića, ali i Bobana Zdjelarića koji je vrlo važan u obrambenom dijelu. Taj nedostatak igrači LiPe nisu mogli „zakrpati“ pa su utakmicu završili s čak 40 primljenih golova.

Prvu trećinu utakmice LiPa je odigrala vrlo dobro i imala prednost 8:6, ali su uslijedili mnogobrojni promašaji i pogreške pa su domaći lako preokrenuli i poveli 18:15 s kojim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku LiPa drži rezultatski priključak sve do posljednjih 10 minuta kada gosti odlaze na 5 razlike i pitanje pobjednika je riješeno. Trener Nagi je tada dao priliku svim igračima što su domaćini iskoristili i u posljednjih 5 minuta prednost podigli na konačnih 10 razlike.


Opet je najefikasniji u dresu LiPe bio Dino Poliganović koji je postigao 10 golova,  dok su po 5 postigli Stjepan Hršak i Robert Ružička.


Maratonsku sezonu LiPa je u konkurenciji 13 momčadi završila na 5. mjesto sa 16 osvojenih bodova, 6 manje od jesenskog prvaka „Koprivnice“ koja je jučer, u derbiju kola razbila „Novsku“ rezultatom 37:24.

Proljetni dio prvenstva kreće već 16. veljače pa će rukometaši LiPe odmarati svega nekoliko dana jer je početak priprema najavljen već za 4. siječnja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI