Promocija mladih požeških judaša, uručene diplome

JK Judokan
(FOTO: N. Dodig)

22.12.2012. | N.D./M.N.
Pregleda: 4678

Judo klub "Judokan" Požega sinoć je zaokružio još jednu uspješnu godinu svečanom promocijom i podjelom pojasa i diploma kadetima. Od ukupno 41 kadeta, diplomu za bijelo-žuti pojas dobilo je 10 učenika, za žuti 17, žuto-narančasti jedan, narančasto-zeleni 3 i jedan plavi pojas.



Svi kadeti uspješno su položili zadane tehnike borbe pred komisijom te su upisani u Judo savez Hrvatske s pojasom koji su osvojili. Za iduću godinu JK Judokan planira ponovno održati međunarodni turnir u Požegi, koji je zadnji put održan 2008. godine.





- Nakon duge pauze u Požegu se vraća međunarodni turnir na kojemu su se natjecali judaši iz čak 15 država, a klub se nada da će ovaj podmladak nastavit stopama svojih prethodnika i biti uspješni na natjecanjima, pa i na ovom koji će se održati u Požegi - rekao je Dane Milobara, jedan od trenera i osnivača kluba.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI