NK Požega zbog financija odgodio svečanu skupštinu

NK Požega
(FOTO: NK Požega)

19.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3336

Jesenski prvak 1. županijske nogometne lige, Nogometni klub Požega, odgodit će svečanu skupštinu koja je ove godine trebala biti održana u povodu 50. rođendana kluba. Razlog odgodi je loša financijska situacija i nedostatak glavnog sponzora.

- Klub trenutačno mora sam zatvoriti dugove za jesenski dio prvenstva, a to uključuje opremu, kotizacije, suce, prijevoz), a za organizaciju Skupštine potrebno nam je još barem 30.000 kuna. Pritom mislim na suvenire, transparente, kape, majice, zastavice, zastave, priznanja, ručak za 400 ljudi...Nismo uspjeli ove godine naći generalnog pokrovitelja za obilježavanje 50. godišnjice kluba pa ćemo sami organizirati proslavu i snositi troškove. Počeli smo prodavati reklame na igralištu i potpisujemo sponzorske ugovore, vjerujem da ćemo skupiti dovoljno novca da održimo svečanu skupštinu u Bijeloj kući u Blackom krajem veljače. Početkom ožujka, točnije 3.3. odigrat ćemo revijalnu utakmicu sa splitskim Hajdukom na našem stadionu u Požegi - rekao je Jurica Bešlić, dopredsjednik Nogometnog kluba Požega.

Na svečanoj sjednici bit će prikazan polusatni dokumentarni film o povijesti kluba te izložba fotografija.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI