Boćarski klub Nada završio još jednu uspješnu sezonu

Boćarski klub Nada
(FOTO: BK Nada)

18.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2968

Boćarski klub "Nada" okuplja osobe s najtežim oblicima invaliditeta iz Požege i Požeško-slavonske županije i trenutačno broji 9 igrača koji se natječu u tri kategorije. U 2012. godini sudjelovali su na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima, a ukupno su u Požegu donijeli 5 zlatnih i dvije brončane medalje.

Boris Podolski je osvojio 1. mjesto na ekipnom prvenstvu u parovima, održanom 6. svibnja u Zagrebu, BK Nada je u istom mjesecu osvojila 1. mjesto na ekipnom prvenstvu u Poreču, Stjepan Matijašević je osvojio 1. mjesto na turniru mladih u Zagrebu i 3. mjesto na međunarodnom natjecanju u Kamniku (Slovenija), Tomislav Perašinić je bio 3. na Kupu Hrvatske u Rijeci i Tomislav Dijaković je osvojio 1. mjesto na Božićnom turniru mladih u Zagrebu.

- Posebna nam je medalja koju smo osvojili na međunarodnom natjecanju u Kamniku. U svim kategorijama imamo dobre rezultate, a osobito smo ponosni na kategoriju BC5 s kojom već četiri godine branimo naslov prvaka Hrvatske i uspijevamo ga obraniti - komentirao je Ivan Begić, predsjednik BK Nada, koji se zahvaljuje igračima, trenerima i sponzorima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI