Nikolić apelira na Kutjevčane: Pomozite i uključite se u čišćenje

Kutjevački gradonačelnik Ivica Nikolić
(FOTO: Marko Iličić)

08.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5130

"Tri ekipe gradskoga komunalnog pogona su na terenu od 4 ujutro, cijeli dan probijaju snijeg s lokalnih cesta u Kutjevu i okolnim mjestima" - rekao nam je kutjevački gradonačelnik Ivica Nikolić.

Upravo na području Kutjeva i okolnih mjesta stanje na prometnicama je najkritičnije. Najviše čitatelja javilo nam se iz tog kraja. Prema njihovim riječima, ceste u Kutjevu su jako teško prohodne i nerijetko zaleđene. Također, na cesti između Bekteža i Kutjeva ralica nije danas prošla nijednom, a cesta između Kutjeva i Vetova je zbog ogromnih nanosa snijega zatvorena za promet.

- Naši dečki su stalno u pogonu i rade koliko mogu. Ulica i naselja je puno, a prioritet su visinska područja gdje je najteže. Cesta između Bekteža i Kutjeva je u nadležnosti ŽUC-a, ali i tamo su intervenirali djelatnici našeg pogona kako bi pomogli izvući blokirana vozila. Intervencije na županijskim cestama oduzele su nam vremena jer zbog toga nismo mogli u tom trenutku čistiti na lokalnim cestama - objašnjava Nikolić.


Kaže da je kontaktirao nadležne u ŽUC-u i Hrvatskim cestama i očekuje njihovu reakciju na situaciju. Gradonačelnik također moli sugrađane za razumijevanje i pomoć.


- Svatko bi trebao pomoći, barem očistiti ispred svojih ulaza. I kada ralica prođe cestom, uslijed snijega i vjetra ona opet ubrzo bude zatrpana. Svi koji mogu, neka se uključe i pomognu - poziva Nikolić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI