Stanovnici Hebrangove strahuju za djecu

Zoran Teodorović pokazuje nedavno otpalu granu
(FOTO: Bojan Miščević)

27.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 2669

- Strahujem za svoju i za djecu susjeda, ako se sruše, past će i na strujovod, ispričao je Zoran Teodorović, zabrinuti stanovnik Ulice Andrije Hebranga.

Radi se o drvoredu topola kojima su grane trule i stare i pri svakom malo jačem vjetru škripe i lome se. U neposrednoj blizini je dječje igralište i cesta kojom svakodnevno prometuju automobili.

- Nekidan je pala jedna velika grana, kćer mi ju je donijela i od tad ne dopuštamo djeci da se više igraju oko tog drveća jer je iznimno opasno, dodaje Teodorović.


Iz razgovora saznajemo da su zabrinuti stanovnici već godinama pokušavali taj problem riješiti. Jedno se stablo već srušilo i prava je sreća bila što u tom trenutku nitko nije prolazio. Kontaktirali su Grad u više navrata i dobili su odgovor da će problem riješiti u najskorije vrijeme, ali da trenutačno nadležni nemaju tzv. korpu kojom bi mogli dosegnuti iznimno visoke grane i to sanirati, prepričali su nam neki od stanovnika Hebrangove ulice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI