Klizalište se otvara u srijedu, a Božićni sajam idućeg tjedna

03.12.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 5587

Ljubitelji zimskih radosti i klizanja i ove će godine imati priliku izvoditi svoje omiljene umjetničke figure na ledu. Na parkiralištu iza gradske kuće će od 5. prosinca do 5. siječnja po cijeni od 15 kuna moći klizati 45 minuta.

- Kada smo formirali cijenu vodili smo računa da ona bude popularna, stoga je nismo ni mijenjali već 5 godina - istaknuo je Zdravko Ronko, gradonačelnik Požege na današnjoj konferenciji za medije, dodavši kako Grad sudjeluje u troškovima vode, električne energije i prostora. Klizalište će biti otvoreno radnim danom od 10 do 22 sata, a vikendom će raditi dva sata dulje.

Bruno Horvat, direktor Turističke zajednice Grada Požege najavio je 2. po redu Božićni sajam koji će se održati od 11. do 23. prosinca, također iza gradske kuće.


- Zasad imamo 11 prijavljenih subjekata, a očekujemo njih 25. Drago nam je da su program prepoznale i osnovne škole, dječji vrtići te razne udruge s područja Požege. Sve zainteresirane pozivam da se prijave preko stranica Turističke zajednice Grada Požege - navodi Horvat te dodaje kako će posjetitelji uz predstavljanje prigodnog božićnog materijala imati i bogatu ponudu delicija, toplih napitaka i slastica uz kulturno-zabavni program.



Bruno Horvat i Zdravko Ronko (foto: D. Katić)

Ronko je podsjetio kako će Požega i ove godine, 11. prosinca u restoranu Sara Babin vir ugostiti sugrađane starije od 70 godina koji su ostali sami.

- Dosad imamo prijavljenih 800 građana i građanki koji su na bilo koji način ostali bez bračnog partnera, a pretpostavlja se da ih ima oko 1.200.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI