Malonogometno prvenstvo kreće 1. prosinca

MNK Lexoes
(FOTO: P.S.S.)

16.11.2012. | P.S.S.
Pregleda: 3594

U prostorijama NK Požega održan je plenum klubova 1. i 2. Županijske malonogometne lige na kojem je bilo nazočno 15 od 17 predstavnika pozvanih klubova. U novoj sezoni natjecat će se klubovi koji su podmirili svoje obveze iz prošle sezone i podnijeli prijavu za natjecanje za novu sezonu u predviđenom roku u Nogometni savez Požeško–slavonske županije.

Tajnik saveza Marijan Rudež upoznao je klubove s njihovim obvezama oko registracije igrača i naknadom za troškove dvorane i službenih osoba. Povjerenik 1. i 2. ŽMNL Jurica Bešlić upoznao je predstavnike klubova s terminima natjecanja i propozicijama za novo prvenstvo. Sve utakmice će se igrati u Športskoj dvorani „Grabrik“ u Požegi, a prvenstvo će trajati od 1. prosinca 2012. do  3. ožujka 2013. godine.

Svi klubovi će sudjelovati i u Županijskom malonogometnom kupu. Temeljem propozicija natjecanja 1. i 2. ŽMNL iz prošle sezone formirane su lige za sezonu 2012./2013. U 1. ŽMNL natjecat će se osam klubova: Lexoes (Požega), Tornado (Požega), Bonita (Požega), Alabama (Brestovac), Grabarje, Internacional (Kutjevo), Bubamara (Požega) i Club Saloon (Trnovac). U 2. ŽMNL igrat će  devet klubova : Coloremajl (Požega), Žir (Češljakovci), Komušina (Nurkovac), Javni prijevoz Legac (Požega), Brestovac, Skenderovci, Zarilac, Vladorena (Požega) i Birtijca (Šumanovac). Iako je u prvenstvu Malonogometne lige Veterana Požega koju organizira Požeški športski savez odigrano već šest kola prava malonogometna sezona počinje u prosincu kada kreću službene malonogometne lige pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza a vrhunac će biti tradicionalni 22. „Božićni malonogometni turnir Požega 2012.“ koji će biti organiziran u nešto kasnijem terminu od uobičajenog.


Turnir organizira Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege, a održat će se od 21. prosinca 2012. do 6. siječnja 2013. godine za kategorije seniora i veterana. Turnir mladeži u kojem će se natjecati šest kategorija (limači, početnici, pioniri, kadeti, juniori, juniorke) igrat će se od 27. prosinca 2012. do 12. siječnja 2013. godine. Prijave za turnir primat će u prostorijama Požeškog športskog saveza od 1. do 20. prosinca kada će biti i izvlačenje skupina.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI