Pokušaj pljačke: Prodavačica savladala maskiranog razbojnika

Trgovina u kojoj se dogodio pokušaj razbojstva
(FOTO: Mario Barać)

15.11.2012. | Mario Barać
Pregleda: 8043

Punoljetni muškarac mlađe životne dobi s područja Pakraca večeras oko 19,45 je pokušao opljačkati trgovinu „PPK Bjelovar“ u ulici Križni put, poznatijoj kao Gavrinica. Dogodilo se to samo nekoliko minuta prije isteka radnog vremena trgovine.

Službenih izjava još uvijek nema jer je na mjestu događaja u tijeku očevid koji obavljaju djelatnici Policijske postaje Pakrac, ali neslužbeno doznajemo da se radi o pokušaju razbojstva jer pljačkaš je bio naoružan. Prijetio je prodavačici i pokušao iznuditi novac iz blagajne.

Hrabra prodavačica je, također neslužbeno doznajemo, spriječila pljačku. Ona se tjelesno sukobila s pljačkašem, savladala ga je i zadržala u trgovini do dolaska policije koju su pozvali susjedi. Pljačkaš je uhićen i priveden u prostorije PP Pakrac.


Dodano 16. studenog


Nakon provedenog očevida, iz PU požeško-slavonske javljaju kako se radi o 24-godišnjem Pakračaninu. On je pokušao razbojstvo u prodavaonici, na način da je prijetio pištoljem "plašljivcem" 52-godišnjoj prodavačici. Kada su se sukobili, lakše ju je ozlijedio. Počinitelj je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI