Sabljak: Sudac je pogriješio na utakmici u Kuzmici

Sudac - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

14.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6148

Nogometni sudac Oliver Hrmić dobio je slabu ocjenu delegata 1. županijske lige nakon utakmice Tim osvježenja i Jakšića prije tjedan i pol dana u Kuzmici i zbog toga nije sudio prošlo kolo, a neće ni sljedeće. Takvu disciplinsku mjeru izrekao mu je Siniša Sabljak, povjerenik za suđenje u Županijskom nogometnom savezu.

- Bile su tri utakmice nakon kojih se digla buka na portalu oko njegovog suđenja. U prvoj, onoj između Sloge i Dinama, nije bilo ništa sporno i sudac je dobio odličnu ocjenu delegata. U drugoj utakmici, između Sloge i Mladosti u Trenkovu, podijelio je puno kartona, ali takve je kriterije zauzeo od početka i njih se pridržavao. Osobno možda ne bih pokazao toliko kartona, ali činjenica je da je imao iste kriterije za obje momčadi i da to nije utjecalo na konačni rezultat.

- Međutim, u Kuzmici je kiksao. Ako je pokazao tri crvena kartona gostujućoj ekipi, po istim kriterijima morao je pokazati barem jedan domaćinu. Zato je dobio slabiju ocjenu delegata i zato će odmoriti dva kola, barem što se tiče Županijske lige. Bez obzira na njegove eventualne propuste u suđenju na toj utakmici, to nije bio razlog da ga navijač gostujuće ekipe kasnije tjelesno napadne i udari - ispričao nam je povjerenik Sabljak, dodavši kako taj isti sudac Hrmić sudi i na utakmicama 3. HNL, gdje je prošla dva tjedna odradio utakmice bez greške i uz odlične ocjene delegata.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI