Kamionom sletio s ceste i udario u prometni znak (foto)

Prometna nesreća u Omanovcu
(FOTO: PU požeško-slavonska)

14.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 24283

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je jučer četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, ali ozlijeđenih nije bilo.

Oko pola sata nakon podneva u Omanovcu nadomak Pakraca 46-godišnji vozač kamiona "MAN" zagrebačkih registracijskih oznaka s pridodanom poluprikolicom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je kotačima vozila zahvatio putnu bankinu i kanal. Nakon toga je udario u stupiće za označavanje ruba kolnika pa u prometni znak.




U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati u Ulici Matije Gupca u Pakracu, 27-godišnji vozač osobnog automobila VW Caddy daruvarskih registracija uslijed neprilagođene brzine udario je u zaustavljeni VW Passat, također daruvarskih registracija.


U Kuli kod Kutjeva oko podneva je došlo do sudara između teretnog automobila i traktora s dvije pridodane prikolice.

27-godišnja vozačica osobnog automobila marke Nissan daruvarskih registracijskih oznaka jučer je oko 14 sati u Pakracu, u ulici Radničko naselje uslijed nepropisnog uključivanja u promet udarila u teretno vozilo marke "MAN" slavonskobrodskih registracijskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom.

Protiv počinitelja ovih prometnih nesreća slijede prekršajni nalozi, javljaju iz PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI