Prazno gradilište: Gdje su radnici i strojevi?

Početak neasfaltiranog puta prema Novoj Kapeli
(FOTO: Domagoj Katić)

31.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11069

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko jučer se fotografirao uz radne strojeve i radnike na neasfaltiranom putu Požega - Nova Kapela te je na službenoj stranici Grada Požege objavio kako su započeli radovi na asfaltiranju ove ceste, i to s obje strane - požeške i brodske. Dionica s požeške strane duga je 1,8 kilometara u vrijednosti radova od 3,5 milijuna, dok je s brodske strane dionica duga 2,4 kilometra, a vrijednost radova je 4,2 milijuna kuna. Hrvatske ceste su investitor ovih radova.

Ronko je jučer istaknuo kako je radove na ovoj cesti prije 3 godine "naprasito prekinula ova županijska klika koja je prodavala maglu, a u magli i tunele" te je ustvrdio kako je sretna okolnost što je cesta ove godine prešla u nadležnost Grada.

- U Hrvatskim cestama smo izlobirali ne samo za požešku dionicu, već da se osiguraju sredstva i za dionicu s brodske strane - rekao je gradonačelnik.


Danas smo se oko podneva uputili napraviti reportažu o radovima, ali na istom tom mjestu gdje se gradonačelnik jučer fotografirao više nije bilo nikoga. Ni radnika ni radnih strojeva, kamiona...Duž cijelog puta na požeško-slavonskoj strani nikakvi se radovi još ne izvode, a prve radnike sreli smo na drugoj, brodsko-posavskoj strani, koja je u nadležnosti ŽUC-a Brodsko-posavske županije.


Izgradnjom ove ceste Požega bi trebala dobiti novi, kraći put do autoceste, i to za 20 minuta vožnje.

Pogledajte video - putem od granice s Brodsko-posavskom županijom do kraja neasfaltiranog puta (Crkveni Vrhovci) nema niti jednog radnika ni stroja:




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI