Prekinuta brucošijada: Ispraznili Pub i Best, bombu nisu našli

Prva dojava o bombi odnosila se na Pub Mac-Key
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

25.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 16754

Studenti su sinoć na više lokacija bili na studentskom partyju. Na dva mjesta najavljena je "živa glazba", u Pubu je gostovala srbijanska turbofolk pjevačica Olja Karleuša, a u Bestu je na službenoj Brucošijadi VUP-asvirao požeški tamburaški sastav Bisernica. Oba događaja prekinule su anonimne dojave o postavljenoj bombi, za koje se uspostavilo da nisu bile točne.

Centar 112 zaprimio je oko 2 sata iza ponoći anonimnu dojavu o bombi u caffe baru Pub Mac-Key, koji se nalazi u Ulici sv. Florijana. O tome su izvijestili policiju koja je ispraznila kafić. Nešto kasnije utvrđeno je da je dojava o bombi u Pubu bila lažna, a oko tri sata iza ponoći uslijedila je još jedna dojava o bombi, ovoga puta za diskoteku The Best. Nakon što je policija ispraznila i diskoteku, oko 4 sata ujutro utvdili su kako je i to bila lažna dojava.




Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske kazala nam je samo da se istraživanje provodi i policija traga za nepoznatim dojavljivačima koji su izazvali uzbunu i ispraznili požeška izlazišta, ali o pojedinostima slučaja još ne može ništa reći.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI