Pobijedite depresiju: Predstavljen priručnik za samopomoć

Promocija knjige u agenciji Mozaik
(FOTO: Iz priv. kol. B. Urh)

24.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4245

Psihologinja Dragica Barbarić promovirala je svoju knjigu "Pobijedite depresiju kognitivno-bihevioralnim tehnikama" u prostorijama Agencije za psihologijske usluge Mozaik u Požegi.

- Ova knjiga je naš prvi priručnik za samopomoć za depresivne osobe prema načelima kognitivno-bihevioralne terapije. Autorica je sjajno uspjela ujediniti popularno pisani tekst sa svim stručnim principima i osnovama kognitivno-bihevioralnog tretmana depresivnosti - rekla je Barica Urh, vlasnica Mozaika i organizatorica promocije.

- Čitatelju se obraća izravno te zajedno s njim postupno prolazi terapijski proces od početka do završne evaluacije. Knjiga sadrži niz vježbi koje traže angažman čitača i primjenu naučenog u svakodnevnom životu te je ovaj priručnik dobro imati nadohvat ruke i nakon prvog čitanja - pojasnila je Urh, dodavši kako je ova knjiga izazvala velik interes Požežana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI