Dijana pronađena: Bila je kod djeda i bake

Dijana Bakunić
(FOTO: PU požeško-slavonska)

23.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7390

Službenici Policijske postaje Našice jučer su poslijepodne u mjestu Podgorač pronašli 14-godišnju Dijanu Bakunić, koja je prije tjedan dana otišla iz Dječjeg doma u Lipiku i za kojom je pokrenuta potraga. Ovu je informaciju potvrdila Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Dijana se nalazila kod svojih djeda i bake. Iako su postojale indicije da je otišla s njima u Austriju, to se nije dogodilo.

- Nadležnost je preuzeo Centar za socijalnu skrb na njezinom području, a to je Našice. Još se nije vratila kod nas u dom i mislim da se neće vratiti dok se ne utvrdi njezino stanje. Problem je nastao nakon sudske odluke po kojoj ni djed i baka, ni njezin otac nisu dobili skrbništvo nad njom. Zbog toga je bila ponekad potištena, ali funkcionirala je sasvim normalno. Iznenadio nas je bijeg jer to nam se prije nije događalo - ispričao je Goran Nikles, ravnatelj Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Lipik.


U Centru za socijalnu skrb u Našicama kazali su nam samo da je dijete pronađeno živo i zdravo te da su oni preuzeli daljnju brigu o njoj.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI