Što kažu o 034portalu: ʺObjektivan, brz i točanʺ

034portal ilustracija
(FOTO: Vjeran Blašković)

21.04.2011. | 034portal.hr
Pregleda: 4061

Iako idejni začetak i stvaranje 034portala datira daleko ranije, široj javnosti smo dostupni i online točno mjesec dana. Kada smo počinjali, bili smo sretni jer smo u prvom danu ostvarili 1.524 jedinstvena posjeta. Jučer smo imali 2.658 različitih posjetitelja, a dnevni se prosjek kreće između 2.500 i 3.000. Budući da je statistika na našoj strani i konstantno raste, potpuno je realno da će naš cilj, a to je oko 5.000 jedinstvenih posjetitelja svakoga dana, biti realno ostvariv tijekom idućih nekoliko mjeseci.

No, nema smisla puno govoriti o brojkama kad su one samo rezultat rada. Nema smisla ni da mi sami govorimo o sebi i svome radu, stoga pročitajte što neki ugledni stanovnici Požege i županije kažu o nama.

Ferdinand Troha (HDZ), požeško-slavonski dožupan:
- Bio sam nekoliko puta na 034portalu. Drukčiji ste od drugih, i to mislim pozitivno. U redu je da Požega dobije još jedno, neovisno mišljenje i vjerujem da ćete se s vremenom još profilirati.


Željko Jakopović (HSS), požeško-slavonski dožupan:
- S vremena na vrijeme, kad god stignem, pogledam vaš portal jer na njemu se mogu brzo informirati o svim lokalnim događajima. Objektivni ste, transparentni, točni. Nemam nikakvih prigovora.


Zdravko Ronko (SDP), gradonačelnik Požege i saborski zastupnik:
- Ne posjećujem 034portal jer ne stignem zbog obveza, da me ne bi netko krivo protumačio.

Antonija Jozić, dogradonačelnica Pleternice:
- Posjećujem 034portal redovito u svoje slobodno vrijeme jer to je mjesto gdje mogu naći sve informacije s područja naše županije. Realno izvještavate o stanju na terenu, imate širok spektar tema. Za početak, to je odlično. Predložila bih samo da pišete još više o pozitivnim primjerima u našem gospodarstvu.

Ivica Nikolić (SDP), gradonačelnik Kutjeva:
- Kad god uhvatim priliku, posjetim 034portal. Sviđa mi se što dajete puno lokalnih vijesti, a posebno mi se sviđaju videozapisi. Nadam se da će toga u budućnosti biti još više. Predlažem vam da posvetite više mjesta aktivnim udrugama s našeg područja.

Nino Smolčić (HSLS), požeški gradski vijećnik:
- 034portal je pokazao kako portali trebaju izgledati. U najkraćem roku prenosi sve što se događa u Požeško-slavonskoj županiji. Pritom ne prepisujete iz drugih medija, nego novinari na terenu sami prikupljaju informacije i kreiraju teme. Vaši gerilski videozapisi su simpatični, mislim da ne trebate ništa mijenjati.

Luka Balenović, direktor Orljave i predsjednik županijske HGK:
- Posjećujem redovito 034portal jer je vrlo interesantan, daje puno informacija. Od mene čista petica!

Dijana Ferković, direktorica Sloge:
- 034portal je jedino mjesto na internetu gdje se može pročitati mnoštvo informacija iz Požege i županije. Prepoznajem značaj takvog medija, sviđa mi se vaša objektivnost i nadam se da ćete takvi i ostati.

Thomas Pandžić, direktor Allesa:
- Posjećujem portal i mislim da je OK. Da nije tako, ne bih se kod vas ni oglašavao, zar ne?

Vedran Neferović, v.d. ravnatelja Tehničke škole:
- Zasad radite dobru stvar. Moja sugestija je da napravite jednu udarnu temu koju ćete provlačit kroz tjedan, dva dana, kao na primjer priču s tribina na NK Slavoniji.

Petar Čuljak, kapetan NK Slavija (Pleternica):
- Sve pohvale za dosadašnji rad. Najviše mi se sviđa što pišete pozitivno i afirmativno. Gdje god se okreneš, sve je loše, u državi i u sportu. Kada vas čitam, imam dojam da možda i nije tako loše. Novinari mogu pridonijeti puno dojmu ljudi o sportu i svemu ostalom. Kada čitaju pozitivne članke, možda dobiju želju više dolazit na sportska borilišta i to u konačnici može samo doprinijeti sportu u cjelini.

Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza:
- Prvi dojmovi su OK, iskreno, nisam puno razmišljao jer sam zauzet. Mogu reći što se tiče sporta da je sve ok i korektno, vrlo ste ažurni, brzi i svugdje. Najviše me oduševilo što se potakli temu divljih deponija.

Ilijana Lončar, profesionalna plesačica i plesna pedagoginja:
- Vi ste aktualni i reagirate brzo, pravovremeno. Vaši su članci kratki, jezgroviti i točni. Dajete motiv za još bolji rad. Super je što se vidi broj čitanja svake vijesti, a predložila bih vam da malo više punite kulturnu rubriku.

Denis Treskanica, predsjednik udruge K.A.M.P., nagrađivani web-dizajner i istaknuti glazbenik:
- 034portal sa sloganom "Onako kako je" već je svojim prvim danom egzistencije u meni osmislio još jedan slogan: "Portal onakav kakav treba biti". Na njemu se u svega nekoliko minuta surfanja primijeti ozbiljnost i predanost osnivača u svome poslu. Posebno me zainteresirala količina redovnog i svježeg sadržaja, te profesionalan novinarski pristup pisanju članaka, a zanimljivo je i to što se i najmanjem događaju posvećuje ista količina pažnje i vremena. Iako mi sustav za korisnike portala na prvu izgleda konfuzno, dobro je što je posjetiteljima omogućeno da se putem komentara, oglasa, statusa, prijedloga ili slično osjećaju kao dio portala koji pridonosi našoj zajednici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI