Domaćini uvjerljivi u Požegi i Velikoj

06.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8355

U današnjim utakmicama 7. kola 1. županijske nogometne lige uvjerljivo su slavili domaćini. Nogometni klub Požega svladao je goste iz Sulkovaca rezultatom 4:0, dok je NK Papuk u Velikoj slavio protiv vetovačkog NK Kamen s 5:1.

Požega - Sulkovci 4:0

U Požegi je sve bilo riješeno već u prvom poluvremenu, pogotcima Sebastijana Kalnaka (2 gola), Jurice Bešlića i Vjekoslava Čertija.


- Igrali smo s pola snage, u prvom smo dijelu postigli zacrtano i onda smo u nastavku utakmice mijenjali igrače. Na kraju smo zasluženo pobijedili - rekao je Krunoslav Podoljak, trener Požege.


Josip Majetić, trener NK Sulkovci drukčije je doživio istu utakmicu. Prema njemu, domaćin je imao dosta sreće jer tri od četiri gola su zabili slučajno, "na odbijanac".

Papuk - Kamen 5:1

U Velikoj su poveli gosti iz Vetova, da bi domaćin izjednačio. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen 1:1, ali u nastavku utakmice Veličani su se razigrali i potpuno nadigrali protivnika.

Do komentara iz pobjedničke momčadi danas nismo uspjeli doći, ali nam je Stipo Martinović, trener Kamena, rekao da su Vetovčani došli u Veliku bez 6 standardnih igrača. Neki nisu došli zbog svatova, neki zbog kartona, a neki radi drugih obaveza.

- Nakon promašenih stopostotnih prilika, domaćin nas je kaznio i na kraju odnio zasluženu pobjedu - ustvrdio je Martinović.

Nedjeljne utakmice

Sutra se najzanimljivija utakmica očekuje u Buku, gdje će kod BSK gostovati vodeće Tim osvježenje iz Kuzmice. Pakrački Hajduk dolazi u Mihaljevce, Kaptol će gostovati u Vidovcima, Sloga će gostovati u Eminovcima. U derbiju začelja Mladost će u Pavlovcima ugostiti Jakšić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI