Čitatelji 034portala u online aukciji skupili 2.500 kn za Mateja

Matej i njegov otac Mario Markanović
(FOTO: Mario Nakić)

01.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7459

Na online aukciji slika koje je proteklog vikenda proveo 034portal u suradnji s Općinom Velika prodano je 8 slika, a ukupno ponuđeni iznos je točno 2.500 kuna.

Radi se o slikama nastalim tijekom likovne kolonije u Velikoj, a djela su požeških i zagrebačkih umjetnica Anite Grbavac Jakobović, Branke Spasovski, Maje del Vechio, Valerije Velčić, Verice Kovač i Vesne Šprljan.

Iznos za slike uplaćuje se direktno na račun Mateja Markanovića, 7-godišnjeg dječaka iz Trenkova koji boluje od zloćudnog tumora na mozgu, a njegovi roditelji trebaju financijsku pomoć zajednice da bi se Matej mogao nastaviti liječiti.


- Stanje se dodatno pogoršalo. Bolest se vratila, Mateju su propisane nove terapije, on je sada u Zagrebu, a ja ću mu se sutra pridružiti - rekao je Matejev otac Mario u razgovoru za 034portal. Mario je također izrazio svoju zahvalu našim čitateljima koji su sudjelovali u humanitarnoj aukciji.


LINK Pogledajte slike koje su bile na dražbi.

Svi koji žele, uvijek mogu uplatiti svoju pomoć za liječenje Mateja Markanovića na žiro-račun u Erste banci, broj 2402006-1031262160.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI