Dobrom obranom LiPa slavila protiv križevačkog KTC-a

Utakmica LiPa - KTC
(FOTO: Mario Barać)

01.10.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3338

Jučer je utakmicama 1. kola započela rukometna sezona za klubove Pakraca i Lipika, a rukometaši LiPe imaju razloga za zadovoljstvo jer su u premijernoj ovosezonskoj utakmici 3. HRL sjever, rezultatom 30:26 savladali drugu ekipu križevačkog KTC-a.

LiPa je do pobjede došla teže nego se to očekivalo iako su tijekom cijele utakmice kontrolirali rezultat i bili u vodstvu. Otpor mlade ekipe iz Križevaca slomljen je u posljednjoj četvrtini utakmice kada se razbranio mladi vratar LiPe Krešimir Savi.

- Pobjedu smo zaradili dobrom obranom jer smo uspjeli goste zadržati ispod 30 postignutih golova. Utakmica je bila dosta teška, bilo je puno nervoze zbog pritiska prve utakmice. Imali smo priliku riješiti pitanje pobjednika još u prvom poluvremenu kada smo propustili odlijepiti se na veću razliku jer smo u napadu promašili nekoliko čistih kontri i izrađenih situacija. Na kraju, najvažniji su bodovi i činjenica da smo pobjedom otvorili sezonu i sad u pozitivnoj atmosferi putujemo u Golu kod novaka u ligi, rekao je nakon utakmice Antun Gamberger koji sa 6 postignutih golova, uz Dinu Poliganovića i Matiju Hihlika bio najbolji strijelac u redovima LiPe.


U sljedećem kolu pakračko–lipički rukometaši će biti jači za povratnika u ekipu Anđelka Lucića koji je ovu utakmicu morao propustiti zbog kazne.


Poraz „Lipika“ uz puno peha



Puno sportske nesreće imale su rukometašice "Lipika" u susretu Međužupanijske lige protiv "Ilove" jer se već u 5. minuti ozlijedila Ivana Kozić, ponajbolja igračica koja zbog ozlijede koljena nije mogla nastaviti igru. Gošće su to iskoristile i sredinom prvog dijela otišle na prednost od 4 gola koju su držale do kraja utakmice koja je završila rezultatom 18:24.

Već u četvrtak Lipičanke će u Daruvaru igrati protiv istoimene ekipe.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI