Požežanka uhvaćena sa 105 kila kokaina brani se šutnjom

Marina Gašpar
(FOTO: Jutarnji.hr)

27.09.2012. | Jutarnji.hr/M.N.
Pregleda: 17152

Požežanka Marina Gašpar (36) osnovnu je školu završila u Hrvatskoj, da bi se zatim s obitelji preselila u Kanadu, u Mississaugu (dio Toronta u kojemu pretežito žive Hrvati), gdje je živjela 21 godinu. Tamo je završila srednju školu i ekonomski koledž. U Kanadi se i vjenčala, ali i razvela od supruga bankara. Danas je u Kanadi suvlasnica obiteljske kuće u Mississaugi i stana u Brandonu, no zbog tih nekretnina s bivšim mužem još vodi parnicu za podjelu imovine.

U travnju prošle godine uhvaćena je skupa sa svojim dečkom Miroslavom Mikeom Aničićem u Austriji sa 105 kilograma kokaina. Izručena je Hrvatskoj i dala je iskaz USKOK-u gdje se brani šutnjom, objavio je Jutarnji list.

Jutarnji list objavio je prošlogodišnju snimku ispitivanja u USKOK-u i njezinu izjavu austrijskim inspektorima. Tada se pravdala kako nije znala da se u kovčezima u automobilu nalazila droga. Rekla im je i da ne zna čime se Mike bavi te da je shvatila kako investira u puno različitih poslova i ideja. Osim Marine i Mikea, za krijumčarenje i preprodaju okrivljeni su Nikola Katić, Milan Stevanović i Davor Matić. Uskoro se očekuje početak suđenja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI