Raspisan natječaj za brzu cestu Požega - Nova Kapela

Radovi u Velikoj na cesti iz bazena prema odmaralištima
(FOTO: Vjeran Blašković)

20.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11508

"Županijska uprava za ceste Brodsko-posavske županije raspisala 31. kolovoza Poziv za nadmetanje za izgradnju županijske ceste Ž-4100 (između naselja Srednji Lipovac i granice Brodsko-posavske županije). Javno otvaranje ponuda je 21. rujna 2012. godine u 12.00 sati u Slavonskom Brodu, a procijenjena vrijednost investicije bez PDV-a je 4,2 milijuna kuna. Rok za izgradnju je 31. prosinca 2012. godine", piše u odgovoru koji je Josip Benić, načelnik Općine Nova Kapela poslao predsjedniku požeškog HSLS-a Danielu Majeru, kojega je zanimalo kada će konačno biti izgrađena najavljena brza cesta Požega - Nova Kapela. Ova bi cesta, podsjetimo, skratila put od Požege do najbližeg izlaza na autocestu.

Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović lani je najavio da će ŽUC krenuti s projektom izgradnje ove ceste kada isto učini susjedna županija. U skladu s tim, sutra se otvara natječaj i u požeškom ŽUC-u, a cesta bi prema planu trebala biti gotova do kraja godine, potvrdio nam je župan Aladrović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI