Osječani slavili na prvenstvu Slavonije u Požegi

Juniorsko prvenstvo Slavonije održano je u Požegi
(FOTO: Hrvoje Bakić)

17.09.2012. | H. Bakić/M.N.
Pregleda: 4097

Ukupno 36 mladih kuglača nastupilo je na kuglačkom prvenstvu regije istok održanom proteklog vikenda u Požegi, a natjecali su se u dvjema kategorijama: U18 i U23 godine.

Najbolji su bili Osječani koji su osvojili prva tri mjesta u kategoriji U18. Prvi je bio Matija Tutnjević (KK Konikom), drugi Tomislav Vidaković (KK Devetka) i treći Hrvoje Harkanovac (KK Konikom). U kategoriji U23 Osječani su osvojili prva dva mjesta (Marko Jeličić iz KK Kandit Premijer i Josip Rukavina, član KK Konikom), a treći je Tomislav Tomasović (KK Đurđenovac).

Među predstavnicima naše županije najbolji je bio Dražen Dujmović, član KK Nove nade (Požega) koji je zauzeo 19. mjesto s ukupno 1027 oborenih čunjeva. Pavao Zovko (KK Croatia Mihaljevci) je 26. s 997 oborenih čunjeva, Domagoj Tušim (KK Lipik) bio je 31. s 963 čunja, a Matija Romić (KK INA Požega) je 32. s 957 oborenih čunjeva. Josip Osmak (KK Lipik) je 34. s 950, a na 35. je mjestu Robert Bakić (KK INA Požega).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI