Lucić: Uredit ćemo Munjaru nakon što ishodimo dozvole

Munjara Kuzmica
(FOTO: GI Kuzmica)

04.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7900

"Mi jesmo za uređenje Munjare, ali trebaju se ispoštivati svi propisi institucije pravne države", odgovorio je Franjo Lucić, gradonačelnik Pleternice na pitanje o potpori uređenja nekadašnje hidrocentrale, tzv. "Munjare" u Kuzmici.

Podsjetimo, sljedećeg mjeseca Munjara će obilježiti 100. obljetnicu puštanja u rad, a članovi Građanske inicijative Kuzmica prikupili su sredstva od sponzora i započeli njezino preuređenje. Zatražili su potporu i pomoć Grada Pleternice, koji je ujedno vlasnik objekta. Gradonačelnik Lucić kaže da je pripremio odgovor koji im planira sutra poslati, a u četvrtak će ga poslati i medijima.

- Ukratko, mi se moramo držati propisa i ići redom. Nakon što budu ishodovane dozvole krenut će se s izgradnjom. Nama je to u planu već dulje vrijeme i radimo na tome. Kompletan odgovor dobit ćete u četvrtak pa ga objavite u cijelosti - rekao je Lucić, koji je za sutra najavio sastanak s predstavnicima Građanske inicijative, Mjesnog odbora Kuzmica i Grada Pleternice u zgradi gradske uprave. Tema sastanka bit će rješavanje problema Munjare.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI