Ususret derbiju: Poleti i Bognar najavljuju borbu za tri boda

Dalibor Bognar i Krešo Poleti
(FOTO: Mario Nakić)

31.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7427

Ususret prvom prvenstvenom derbiju između dvaju trenutačno najjačih nogometnih klubova u našoj županiji, požeške Slavonije i pleterničke Slavije, treneri obje momčadi najavljuju borbu za tri boda, ali u isto vrijeme maksimalno respektiraju protivnika i svjesni su da će utakmica biti teška.

- Naravno da je Slavonija favorit na svome igralištu, pogotovo nakon što su prošlog tjedna pobijedili prvaka lige u Bijelom Brdu. To je momčad koja zaslužuje poštovanje, ali svejedno mi ćemo pokušati pobijediti i osvojiti tri boda. Utakmica će sigurno biti teška, a istaknut će se ekipa koja bude spremnija - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

Trener Požežana Krešo Poleti također ne gaji iluzije o lakom osvajanju tri boda protiv Pleterničana.


- Slavija je dobra ekipa koja ima više iskustva u ovoj ligi od nas. Mislim da će utakmica biti teška, tvrda, prava prvenstvena, ali mi imamo cilj osvojiti tri boda kao i kod svake domaće utakmice kako bismo ostali u ovoj ligi. Rezultat nitko ne može predvidjeti, ali mi uvijek igramo na pobjedu pa ćemo tako i sutra - rekao je Poleti.


Utakmica 2. kola 3. HNL između Slavonije i Slavije igrat će se sutra (subota) na požeškom stadionu s početkom u 17,30 sati. U isto vrijeme NK Lipik će na domaćem terenu tražiti prve bodove protiv Belišća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI