Vikao s traktora, bacao daske i mahao sjekirom

Policija
(FOTO: ilustracija)

30.08.2012. | M.N.
Pregleda: 5559

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je dva narušavanja javnog reda i mira tijekom proteklih 24 sata, po jedno u mjestu Antunovac na lipičkom području i u Požegi.

Verbalni incident u Antunovcu

52-godišnjak je na traktoru s prikolicom jučer oko podneva, kako neslužbeno doznajemo, došao pred kuću 58-godišnjaka u Gajskoj ulici u Antunovcu. Vikao je na vlasnika kuće dok je iz prikolice vadio daske i bacao ih pred njegov ulaz. Potom je uzeo sjekiru i njome mahao. Kad je 58-godišnjak zaprijetio da će pozvati policiju, 52-godišnjak se pokupio i vratio kući.


Požega: Napao vlasnika kafića


Do narušavanja javnog reda i mira došlo je i u ugostiteljskom objektu u Ulici Antuna Kanižlića u Požegi sinoć oko 1 sat iza ponoći. 27-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola prvo verbalno, a potom i tjelesno napao vlasnika kafića. Osim napadača, optužni prijedlog zaradio je i 25-godišnjak koji je vikao.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI